TOP 50 - szczególnie polecamy!

KLIKNIJ i zobacz już teraz!

O książce

Grill. Potrawy z rusztu i ogniska

Maciej Kuroń, nadworny kucharz Rzeczpospolitej, autor fundamentalnej i arcyciekawej Kuchni polskiej. Kuchmistrz Rzeczypospolitej Wielu Narodów postanowił nam tym razem opowiedzieć o potrawach z grilla i rusztu. Trzeba przyznać, że zrobił to jak zwykle ciekawie i smacznie. Drogi czytelniku, w tej wyjątkowej książce znajdziesz przepisy na potrawy z rusztu i grilla na każdą okazję, dowiesz się też paru istotnych rzeczy o tym, jaki grill jest najlepszy, jaki powinien mieć kształt i rozmiar rusztów, a jaki opał gwarantuje nam właściwy smak potrawy.

Z tą książką każdy wyjazd na jezioro, piknik czy nawet ogrodowe barbecue znajdzie cudowną oprawę, i tylko od ciebie będzie zależało czym zadziwisz i oczarujesz swoich gości. Osoba Macieja Kuronia stanowi najlepszą rękojmię, że książka jaką państwo macie w ręku nie tylko zawiera przepisy, że palce lizać, ale jest także najlepszą książką o potrawach z grilla i rusztu na polskim rynku

Informacje techniczne

Oprawa: miękka
Wydawca: Jacek Santorski
Autor: Maciej Kuroń
Rok wydania: 2005
Ilość stron: 240
Wymiar [mm]: 240x220
EAN: 9788360207017
ISBN: 83-60207-01-1
ID: 37792

Zobacz również

Grill. Potrawy z rusztu i ogniska
Książka niedostępna
Gwarancja satysfakcji
Mogą Cię również zainteresować książki...