BESTSELLEROWA PROMOCJA

KLIKNIJ i zobacz 25 najlepszych tytułów z 25% rabatem!

O książce

Kuchnia bez cholesterolu dla bystrzaków

Ta oryginalna książka kucharska zawiera dziesiątki przepisów bardzo prostych do przygotowania, a także zestaw potraw otwierających przed Tobą świat zupełnie nowych smakowych doznań. Ponadto na kolejnych stronach znajdziesz wszelkie niezbędne informacje na temat wartości odżywczych poszczególnych produktów. Nie zabraknie również cennych informacji na temat składników podwyższających poziom "dobrego" i obniżających "złego" cholesterolu. Kierując się nieskomplikowanymi i trafionymi poradami przygotujesz dla siebie i Twojej rodziny smakowite uczty, całkowicie zdrowe dla serca i nie obciążające wątroby.

Nowa dieta wymaga zmiany stylu życia, jednak zrobiliśmy wszystko co w naszej mocy, by ta zmiana była dla Ciebie jak najmniej uciążliwa. Czerp radość z jedzenia i uszczęśliwiaj swój organizm każdego dnia.

Skorzystaj z najnowszych badań naukowych i doświadczeń dietetyka:

* Stosuj wskazówki dotyczące sprytnego kupowania produktów żywnościowych.
* Poznaj listę owoców i warzyw o maksymalnej liczbie dobroczynnych przeciwutleniaczy.
* Wyśledź doskonałe źródła rozpuszczalnego błonnika.
* Sprawdź ilość tłuszczu nasyconego w najpopularniejszych pokarmach.
* Dowiedz się, które z Twych ulubionych potraw możesz pozostawić w jadłospisie.

Dodatki specjalne : przydatne jednostki miar i wag oraz wskazówki dotyczące sprytnego kupowania produktów żywnościowych.

Opinie naszych Klientów (0 opinii)Napisz swoją opinię

Ta książka nie została jeszcze przez nikogo oceniona

Informacje techniczne

Oprawa: miękka
Liczba stron: 456
Wydawnictwo: Helion
Wydanie: Gliwice 2008
ISBN: 978-83-246-1237-6

Zobacz również

Mogą Cię również zainteresować książki...