Mogą Cię również zainteresować książki...
Składniki: czekolada 85% biała: (cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy).
Dodatki 15% w zmiennych proporcjach: granat liofilizowany, figa liofilizowana, oliwka zielona liofilizowana, migdały. Masa kakaowa w czekoladzie białej minimum
25,9%.
W zakładzie wykorzystuje się również orzechy i sezam.
Waga netto: 115 g.
Dane techniczne
Wartość odżywcza w 100 g
Wartość odżywcza w 100 g
Wartość energetyczna
2174 kj/559 kcal
Węglowodany
56,9 g
w tym cukry
56,4g
Białko
6,2 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz
33,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone
20,4 g
Sól
0,22 g
Waga
115 g