TOP 50 - szczególnie polecamy!

KLIKNIJ i zobacz już teraz!

O książce

Ilustrowana szkoła gotowania. Kuchnia włoska krok po kroku

Jaka jest tajemnica doskonałego ciasta francuskiego? W jaki sposób przygotować ciemny wywar do sosów? Jak należy wiązać pieczeń? Jak czyścić karczochy?

Szkoła gotowania udzieli odpowiedzi na wszystkie pytania, rozwiąże wątpliwości i odkryje sekrety oraz techniki przygotowania potraw na miarę szefa kuchni.

Każdy rozdział wzbogacony jest o cenne wskazówki dotyczące niezbędnych przyrządów do kuchni oraz mnóstwo bogato zilustrowanych, łatwych i apetycznych przepisów.

Opinie naszych Klientów (0 opinii)Napisz swoją opinię

Ta książka nie została jeszcze przez nikogo oceniona

Informacje techniczne

Oprawa: twarda
Wydawca: Jedność
Rok wydania: 2011
Ilość stron: 512
Wymiar [mm]: 200x240
EAN: 9788376602035
ISBN: 978-83-76602-03-5
ID: 211824

Zobacz również

Ilustrowana szkoła gotowania. Kuchnia włoska krok po kroku
Książka niedostępna
Gwarancja satysfakcji
Mogą Cię również zainteresować książki...