TOP 50 - szczególnie polecamy!

KLIKNIJ i zobacz już teraz!

O książce

Makaron. Leksykon

Nie tylko dla wielbicieli kuchni włoskiej! Liczne informacje o makaronie - jego znaczenie we włoskiej kuchni, historia i związane z nią ciekawostki. Doskonałe rady, jak przygotować domowy makaron. Opis najpopularniejszych rodzajów makaronów. Wskazówki dotyczące gotowania, podawania, jedzenia i przechowywania makaronu. Klasyczne przepisy, regionalne specjalności, gatunki makaronu z całego świata.

Opinie naszych Klientów (0 opinii)Napisz swoją opinię

Ta książka nie została jeszcze przez nikogo oceniona

Informacje techniczne

Oprawa: twarda
Wydawca: Olesiejuk
Autor: Tobias Pehle, Birgit Andrich
Rok wydania: 2009
Ilość stron: 300
Wymiar [mm]: 150x175
EAN: 9788376260631
ISBN: 978-83-7626-063-1
ID: 130380

Zobacz również

Makaron. Leksykon
Książka niedostępna
Gwarancja satysfakcji
Mogą Cię również zainteresować książki...