TOP 50 - szczególnie polecamy!

KLIKNIJ i zobacz już teraz!

O książce

Miód na stole

Lecznicze i odżywcze właściwości miodu są znane od najdawniejszych czasów. Jest on jednym z najczęściej wykorzystywanych naturalnych produktów węglowodanowych, łatwo przyswajalnych przez człowieka. Miodem można wzbogacić wartości odżywcze i smakowe wielu potraw, mięs, sosów, ciast i napojów. Dodatek miodu świetnie poprawia i harmonizuje smak potrawy. Autorzy książki proponują przepisy na najróżniejsze potrawy, w których jako jeden ze składników lub ważnych dodatków występuje miód.

Informacje techniczne

Oprawa: miękka
Wydawca: Wydawnictwo Duszpasterstwa Rolników
Autor: Patrycja Rozumowicz, Bolesław Pilarek
Rok wydania: 2018
Ilość stron: 376
Wymiar [mm]: 220x160
EAN: 9788374012980
ISBN: 9788374012980
ID: 430402

Zobacz również

Miód na stole
25.38 zł
  • Wysyłamy w ciągu 24h
  • Dostawa za jedyne 8.90 zł
    - sprawdź
Gwarancja satysfakcji
Mogą Cię również zainteresować książki...