TOP 50 - szczególnie polecamy!

KLIKNIJ i zobacz już teraz!

O książce

Miód w naszej kuchni

Najstarsze pisemne przekazy o miodzie pochodzą sprzed 4000 lat. Miód ma fantastyczne właściwości zdrowotne i odżywcze. W książce znajdziemy aż 139 przepisów na najrozmaitsze potrawy z miodem. A więc są desery i ciasta, a także nalewki, wina i miody pitne. Nie brakuje wybornych mięs macerowanych w miodzie, opiekanych ryb i surówek z dodatkiem miodu.

Informacje techniczne

Oprawa: twarda
Wydawca: Bauer-Weltbild Media (KDC)
Autor: Tadeusz Barowicz
Rok wydania: 2006
Ilość stron: 176
Wymiar [mm]: 125x190
EAN: 9788374043816
ISBN: 8374043814
ID: 164964

Zobacz również

Miód w naszej kuchni
Książka niedostępna
Gwarancja satysfakcji
Mogą Cię również zainteresować książki...