TOP 50 - szczególnie polecamy!

KLIKNIJ i zobacz już teraz!

O książce

Podstawy dekorowania ciast

Autorka, amerykańska specjalistka od słodkich wypieków, ujawnia wszystkie sekrety ozdabiania i atrakcyjnego podawania tortowych słodkości! Obejmuje takie zagadnienia, jak niezbędne wyposażenie, wykładanie form, przepisy na pyszne ciasta (m.in. przepisy odpowiednie dla osób cierpiących na alergie i nietolerancje pokarmowe) oraz instrukcje krok po kroku, jak dekorować ciasta na dziesiątki sposobów. Poznasz tajniki pracy z marcepanem i lukrem, opanujesz takie techniki, jak karbowanie, wycinanki i wyciskanie wzorów. A gdy nabierzesz wprawy, możesz się zabrać za przepiękne piętrowe torty! Dowiesz się, jak je przechowywać, transportować i porcjować.

Opinie naszych Klientów (0 opinii)Napisz swoją opinię

Ta książka nie została jeszcze przez nikogo oceniona

Informacje techniczne

Oprawa: twarda
Wydawca: Bauer-Weltbild Media (KDC)
Autor: Rachel Brown
Rok wydania: 2009
Ilość stron: 128
Wymiar [mm]: 170x240
EAN: 9788325800765
ISBN: 9788325800765
ID: 123066

Zobacz również

Podstawy dekorowania ciast
Książka niedostępna
Gwarancja satysfakcji
Mogą Cię również zainteresować książki...