TOP 50 - szczególnie polecamy!

KLIKNIJ i zobacz już teraz!

O książce

Ukryte toksyny. Żywność, która truje

Za każdym razem, kiedy badania wykazywały alarmujące wyniki zawartości ołowiu, aluminium, wolframu, rtęci i arsenu oraz innych toksycznych składników w codziennych pokarmach, w zdrowej żywności, w smakołykach dla zwierząt, jak również w certyfikowanej żywności organicznej, reakcja producentów była zawsze taka sama: „Nie mów o tym nikomu!”.

Fragment

Amerykański naukowiec Mike Adams przerywa zmowę milczenia na temat tego, czym tak naprawdę „karmią” nas producenci żywności, suplementów diety, witamin, szczepionek i kosmetyków.

Wielkie koncerny spożywcze oraz środki masowego przekazu, które utrzymują się z reklam produktów spożywczych i suplementów, zmówiły się, aby nie ujawniać dowodów naukowych i ukryć przed opinią publiczną szokującą prawdę na temat jedzenia. Prawdę na wagę naszego zdrowia i życia.

Z książki dowiesz się:

  • czym skażone są żywność, suplementy diety, produkty ekologiczne, kosmetyki oraz karma dla zwierząt;
  • jaki ma to wpływ na nasze zdrowie i życie?
  • co jeść, a czego unikać?
  • jak odtruć zatruty organizm?

Mike Adams – naukowiec, publicysta, wielokrotnie nagradzany dziennikarz śledczy. Założyciel i redaktor portalu NaturalNews.com, twórca FoodInvestigations.com, HealingFoodReference.com, HonestFoodGuide. org i kilku innych serwisów poświęconych tematyce zdrowia naturalnego.

Informacje techniczne

Oprawa: miękka
Wydawca: Esprit
Autor: Mike Adams
Rok wydania: 2017
Ilość stron: 372
Wymiar [mm]: 145x205
EAN: 9788365706973
ISBN: 9788365706973
ID: 386051

Zobacz również

Ukryte toksyny. Żywność, która truje
Książka niedostępna
Gwarancja satysfakcji
Mogą Cię również zainteresować książki...