Mogą Cię również zainteresować książki...
W tej książce znajdziesz odpowiedzi na następujące pytania:
- jak działają hormony głodu i sytości,
- jakie produkty wybierać, żeby na diecie nie czuć się głodnym,
- jakie rośliny pomogą nam pohamować apetyt,
- jakie produkty, potrawy poprawią nam nastrój w chwili słabości,
- jak konsystencja potrawy wpływa na jej sytość, jaki sposób obróbki termicznej jest najbardziej korzystny, jak z małych zmian w kuchni można osiągnąć duże korzyści, np. zamiana majonezu na jogurt, a smażenia na grillowanie, jak przygotowywać smakowite sosy bez mąki i śmietany,
- jak "odchudzić" panierki, jeśli nie możemy się bez nich obejść, jak smażyć na kropli oleju (i jakiego) albo nawet bez. Ponad 100 przepisów na dania sycące i niezwykle smaczne: śniadania, obiady, kolacje i przekąski.
Oprawa: | Miękka ze skrzydełka |
Wydawca: | Akapit Press |
Autor: | Ewa Zwierzchowska |
Rok wydania: | 2020 |
Ilość stron: | 240 |
Wymiar [mm]: | 162x220 |
EAN: | 9788366252806 |
ISBN: | 9788366252806 |
ID: | 463431 |