TOP 50 - szczególnie polecamy!

KLIKNIJ i zobacz już teraz!

O książce

Kulinarna księga natury

W książce autor dzieli się własnymi tajemnicami i przedstawia 100 przepisów na przygotowanie "żywych" potraw. To właśnie oryginalne receptury stanowią zasadniczą zawartość tej książki. Dzięki konkretnym wskazówkom każdy będzie potrafił "skomponować" pełnowartościową dietę, dostosowaną do indywidualnej kondycji i uniknie typowych błędów diety wegetariańskiej i witariańskiej. Siergiej Gładkow jest doktorem nauk matematyczno-fizycznych, w przeszłości z sukcesami zajmującym się fizyką eksperymentalną, autorem wielu publikacji. Gdy jego karierę naukową przerwała zagrażająca życiu choroba onkologiczna, postanowił zrezygnować z pomocy lekarzy i wszystkie sprawy związane ze zdrowiem wziąć w swoje ręce.Od tego czasu minęło prawie ćwierć wieku. Autor znalazł nową drogę i cel swojego życia - poszukiwanie sposobów uzyskania jedności z Przyrodą, rozumianą jako żywy organizm. Wydał w Rosji już kilka prac na temat zdrowego odżywiania.Jedną z głównych idei niniejszej książki jest postrzeganie budowania diety idealnej jako procesu twórczego, do którego należy podchodzić, kierując się nie narzuconymi teoriami i dogmatami, ale uważną obserwacją własnego organizmu - to w nim mamy poszukiwać symptomów rosnącej witalności.

Informacje techniczne

Oprawa: miękka
Wydawca: AST
Autor: Siergiej Gładkow
Rok wydania: 2018
Ilość stron: 304
Wymiar [mm]: 145x205
EAN: 9788394705008
ISBN: 978-83-947050-0-8
ID: 459380

Zobacz również

Kulinarna księga natury
33.31 zł
  • Wysyłamy w ciągu 1-3 dni
  • Dostawa za jedyne 8.90 zł
    - sprawdź
Gwarancja satysfakcji
Mogą Cię również zainteresować książki...