TOP 50 - szczególnie polecamy!

KLIKNIJ i zobacz już teraz!

O książce

Klasztorna Kuchnia Św Hildegardy. Ryby i dania postne. Kuchnia która leczy

Czy przepisy znane od wieków mają szansę zagościć we współczesnej kuchni? Oczywiście, ważne tylko, by spośród wielu dań, jakimi raczono się w dawnych wiekach wybrać te właściwe, czyli zdrowe i pożywne. Nie zapraszamy na biesiadę, podczas której półmiski uginały się od ciężaru tłustego mięsiwa, lecz do kuchni świętej Hildegardy, opartej na zasadach zdrowego żywienia, do kuchni, w której królują ryby i znakomite potrawy z warzyw. Klarowna zupa rybna, kluseczki ze szczupakiem, filet z ryby ze świeżym serem i ziołami, ryba z dynią, jajka z pokrzywą, marchewka duszona czy makaron orkiszowy z warzywami z patelni - receptury sprawdzone i potwierdzone przez współczesną medycynę.

Informacje techniczne

Oprawa: twarda
Wydawca: Wydawnictwo AA
Autor: Yvette Salomon
Rok wydania: 2012
Ilość stron: 160
Wymiar [mm]: 170x240
EAN: 9788362927951
ISBN: 9788362927951
ID: 247540

Zobacz również

Klasztorna Kuchnia Św Hildegardy. Ryby i dania postne. Kuchnia która leczy
28.78 zł
  • Wysyłamy w ciągu 24 h
  • Dostawa za jedyne 8.90 zł
    - sprawdź
Gwarancja satysfakcji
Mogą Cię również zainteresować książki...